Het overzicht van de lesdata, lestijden en locaties van de cursus zwangerschapsyoga in Amsterdam kun je hier vinden.

Na inschrijving en na aanvang van de cursus kun je ook inloggen op de website om de agenda in te kunnen zien.

Om voor een (gedeeltelijke) vergoeding van het zwangerschapsyoga cursusgeld in aanmerking te komen stellen de meeste zorgverzekeraars de voorwaarde dat de zwangerschapsyoga cursusaanbieder is aangesloten bij een beroepsvereniging. The House of Balance is aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland, wat door de meeste zorgverzekeraars goedgekeurd wordt. Ons lidmaatschapnummer: VYN4385. De AGB-code van The House of Balance is 90071020.

Je kunt je aanmelden voor een zwangerschapsyoga cursus in Amsterdam via het cursusoverzicht. Betalen kan eenvoudig en vertrouwd via iDeal. Meer informatie over annuleren vind je in onze algemene voorwaarden. Heb je vragen over aanmelden, betalen of annuleren van de zwangerschapsyoga cursus? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier.

Bij de cursus zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding ontvang je ook gratis toegang tot een online lesomgeving waarin alle lessen van de cursus en extra lesmateriaal zijn opgenomen. Hierdoor kun je ook na de cursus thuis aan de slag met zwangerschapsyoga en je extra goed voorbereiden op de bevalling.

De actuele Algemene Voorwaarden kun je hier vinden.

Jahoor, dat kan kan. Neem gerust contact met ons op via info@thehouseofbalance.nl of 06-43988054 (op dit nummer kun je ons ook bereiken via Whatsapp).