“Wat zijn de tijden en locaties  van de zwangerschapsyoga in Amsterdam?” 

Het overzicht van de lesdata, lestijden en locaties van de cursus zwangerschapsyoga in Amsterdam kun je hier vinden. Na inschrijving en na aanvang van de cursus kun je ook inloggen op de website om de agenda in te kunnen zien.

 

“Wordt de zwangerschapsyoga cursus vergoed door de zorgverzekering?”

Om voor een (gedeeltelijke) vergoeding van het zwangerschapsyoga cursusgeld in aanmerking te komen stellen de meeste zorgverzekeraars de voorwaarde dat de zwangerschapsyoga cursusaanbieder is aangesloten bij een beroepsvereniging. The House of Balance is hierbij aangesloten (Vereniging Yogadocenten Nederland). Afhankelijk van het soort zorgverzekering dat je hebt, kan je (meestal) een gedeelte vergoed krijgen.

 

“Wat is er inbegrepen bij de cursus zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding?”


Bij de cursus zwangerschapsyoga & geboortevoorbereiding ontvang je gratis toegang tot een online lesomgeving waarin alle lessen van de cursus en extra lesmateriaal zijn opgenomen. Hierdoor kun je ook na de cursus thuis aan de slag met zwangerschapsyoga en je extra goed voorbereiden op de bevalling.


“Hoe kan ik me aanmelden?”

Je kunt je aanmelden voor een zwangerschapsyoga cursus in Amsterdam via het cursusoverzicht.

 

“Hoe kan ik betalen?”

Betalen kan eenvoudig en vertrouwd via iDeal.

 

“Hoe zit het met annuleringen?”

Meer informatie over annuleren vind je in onze algemene voorwaarden. Heb je vragen over aanmelden, betalen of annuleren van de zwangerschapsyoga cursus? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon 00316 26718330 of het contactformulier.

 

“Waar vind ik de algemene voorwaarden?”

De actuele Algemene Voorwaarden kun je hier vinden.

 

“Ik wil meedoen met een lopende cursus, kan dat?”

Wanneer er plek is, kan dat zeker. Neem gerust contact met ons op via info@thehouseofbalance.nl of 0031 6 26718330 (op dit nummer kun je ons ook bereiken via Whatsapp).