1-daagse cursus

Zwangerschap Dagretreat

Deze dag draait helemaal om jou en je baby en is een combinatie van yoga en HypnoBirthing.

Verrijk je zwangerschap

Laat je onderdompelen in een oase van ontspanning en leer hoe je deze ontspanning vast kunt houden tijdens je bevalling. Aan het einde van de dag heb je volop nieuwe energie en vertrouwen in de bevalling.

zwangerschapsyoga | hypnobirthing | geboortevoorbereiding

De retreat

Tijd voor jezelf en om te verbinden met je baby. Om stil te staan bij deze bijzondere fase in je leven en daadwerkelijk te ontspannen.

Een dag met andere zwangere vrouwen om te vieren dat je zwanger bent, focussen op de baby die gaat komen en genieten van deze bijzondere tijd.

Tijdens de retreat doen we milde zwangerschapsyoga oefeningen,  ontspanningsoefeningen en verbinden we met elkaar en de baby’tjes. Je leert hoe je kunt ontspannen tijdens je zwangerschap en bevalling. De dag wordt volledig verzorgd met thee, hapjes en een heerlijke lunch.

De retreat is een combinatie van zwangerschapsyoga, geboortevoorbereiding en HypnoBirthing.

Praktische info

Voor wie?

  • – De retreat is voor als je zwanger bent en eind maart of later bent uitgerekend.
  • – Wanneer je zwanger bent van je volgende kindje en behoefte hebt aan het opfrissen van informatie en/of het doen van oefeningen.
  • – Je bevalling komt steeds dichterbij en op het laatste moment krijg je toch behoefte om je op een goede manier op je bevalling voor te bereiden.

Hoe werkt het?

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vind je meer praktische informatie. De zwangerschapsretreat vindt plaats bij Amstermam Verloskundigen. Een unieke plek aan het water, waar je je midden in de stad terug kunt trekken. Parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage, die op loopafstand is. Station Amsterdam Centraal is ook op loopafstand.

Na aanmelding ontvang je van ons een factuur. Omdat wij een geregistreerde AGB-code hebben, kun je deze factuur bij je verzekeraar indienen voor het aanvragen van een vergoeding.

Early bird bonus!

Als je je uiterlijk 31 januari 2023 hebt ingeschreven, mag je gratis deelnemen aan een van onze partnerworkshops op locatie. De partnerworkshop is bedoeld om jou en je bevalpartner voor te bereiden op de bevalling en de periode erna. Je partner leert jou te ondersteunen tijdens je bevalling. Meld je dus nu aan!

Ik ben Linda Ambtman, eigenaar van The House of Balance

En in de eerste plaats mama van 2 kindjes. Tijdens mijn bevallingen heb ik ontzettend veel gehad aan yoga en HypnoBirthing. Het waren twee verschillende bevallingen, maar beide heb ik als positief ervaren. Ik wil niets liever dan dat jij dat ook hebt. En dat je zin hebt in de bevalling en die vol vertrouwen tegemoet gaat. 

Samen met onze zwangerschapsyoga docent Lindsay Tromp wil ik deze dag en ervaring onvergetelijk voor je maken. Een mooie, blijvende herinnering aan je zwangerschap.

Ik hoop dan ook van harte dat we elkaar zien tijdens de retreat. Laat het me gerust weten als je vragen hebt.