OVER THE HOUSE OF BALANCE

Mijn naam is Trinette Ermans (1973) initiator van The House of Balance.

Na een periode van intensieve beoefening van yoga en meditatie werd mij al snel duidelijk dat lichaam en geest niet los van elkaar zijn te zien. Mijn interesse in de psyche werd hierdoor extra aangewakkerd. Ik volgde de vierjarige beroepsopleiding hypnotherapie en psychosociale therapie bij Academie Hypnos in Bussum en richtte hierna The House of Balance op.

In de omgang ben ik open en geduldig en ga ik uit van gelijkwaardigheid. Gedreven en doelgericht zet ik alles in, in het belang van de cliënt.

Ik ben registertherapeut: erkend door de Nederlandse Beroepesvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en werk volgens hun ethische beroepscode en gedragsregels.

Ik neem geregeld deel aan intervisie met vakgenoten. Vanzelfsprekend volg ik met regelmaat bijscholing op het gebied van psychotherapie, yoga en zwangerschap.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op.

ONZE DOCENTEN

Tamara Schvitz
Sinds de zwangerschap en geboorte van haar zoon in 2013 is Tamara zich in dit onderwerp blijven verdiepen. Haar fascinatie gaat uit naar zowel de persoonlijke reis die een vrouw tijdens haar zwangerschap en beginnend moederschap aflegt, als naar de weg en de ervaring van het kind tijdens zijn/haar reis in het leven. Ze geef zwangerschapsyoga en werk daarnaast als integratieve baby therapeut, waarbij de aandacht veelal uitgaat naar de geboorte-ervaring van de baby, zodat hij/zij ook een kans krijgt deze te verwerken. Ze woon samen met haar vriend en in maart 2018 werd hun tweede zoontje geboren.

Merel Storm

Esther Rustenburg Wiegert

Linda Amptman