Wat is online zwangerschapsyoga en -coaching?

Online zwangerschapsyoga en -coaching is een een-op-een traject, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Je hoeft dus niet de deur uit. Slechts een laptop, tablet of telefoon is voldoende. Via live streaming maken we contact, waarbij we elkaar kunnen zien en horen.

Voor wie is online zwangerschapscoaching?

  • De online coaching is een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld om medische redenen het rustig aan moet doen. Een cursus buiten de deur is in dit geval vaak te inspannend.
  • De cursus zwangerschapsyoga heb je al gevolgd of je bent hier nog mee bezig. Er zijn een aantal zaken die je maar niet van je af kunt zetten. Hierdoor ervaar je stress of spanning. Via de online coaching kunnen we hier aandacht aan besteden, waardoor je je weer zekerder en rustiger gaat voelen.
  • Wanneer je zwanger bent van je volgende kindje kan het zijn dat je geen behoefte meer hebt aan een groepscursus. Toch heb je behoefte aan het opfrissen van informatie en/of het doen van oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.
  • Je bevalling komt steeds dichterbij en op het laatste moment krijg je toch behoefte om je op een goede manier op je bevalling voor te bereiden. Je buik is al aardig rond en je vindt het prettig om niet meer de deur uit te hoeven.

Hoe gaat het aanmelden in z'n werk?

Als eerst vul je het contactformulier in. Na het invullen van het formulier zal ik je zo spoedig mogelijk terugbellen. In dit gesprek bespreken we jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Hierna kunnen we desgewenst overgaan tot het plannen van de afspraken.

Wat zijn de kosten van online coachen?

Sessie van 45 minuten: € 62,50
Pakket van 3 sessies: € 187,50
Deze bedragen zijn incl. 21% btw

Bij het pakket krijg je een link naar:

  • een audio met een ontspanningsoefening
  • een audio met een ademoefening ter voorbereiding op je bevalling

De kosten kun je wanneer je aanvullend verzekerd bent (deels) declareren bij je zorgverzekeraar als zwangerschapscursus. We raden je aan om dit van te voren bij je zorgverzekeraar te informeren.

Voor vragen en aanmelden kun je het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.