Marjon de Zeeuw

Marjon de Zeeuw Zwangerschapsyoga Amsterdam
De wonderlijke reis van zwanger zijn naar het baren van nieuw leven heeft mij altijd enorm aangetrokken. Een reis waarbij de vrouw volop in haar kracht staat; dichterbij het leven kun je volgens mij niet komen.
 
Als yogadocent geef ik al verschillende jaren yin, yang en yoga nidra lessen, nadat ik verschillende yogaopleidingen heb mogen volgen in India. Na de geboorte van onze zoon Kyan in 2022 voelde ik nog sterker de roeping in mijn hart om vrouwen te begeleiden in hun reis van vrouw naar moeder. Ik geloof dat bewustwording van je eigen kracht een grote rol kan spelen in de baring van je kindje. 
 
De yogalessen die ik geef zijn zacht en liefdevol en bedoeld om een stukje van die bewustwording te creëren, maar ook om te ontspannen en te verbinden met je kindje. Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in deze wonderlijke reis.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)