Lindsay Tromp

Mijn naam is Lindsay Tromp. Ik ben werkzaam als coach, psycholoog en yogadocent. In 2019 heb ik zowel een ‘Hatha Yoga Teacher Training’ als ‘Yin Yoga Teacher Training’ gevolgd. In beide opleidingen werd veel aandacht besteed aan het nut van yoga en de toepasbaarheid ervan op zwangerschap en geboortevoorbereiding. In 2021 ben ik door The House of Balance opgeleid om zwangere vrouwen te begeleiden in één van de meest bijzondere en transformatieve perioden van hun leven.

De zwangerschapsyoga cursus is een complete voorbereiding op de bevalling. In deze cursus wordt stilgestaan bij de zwangerschap, de bevalling en de transformatie naar het moederschap. De lessen geven vertrouwen in het eigen lichaamsbewustzijn en het natuurlijke vermogen leven voort te brengen. Tegelijk vergroot het de capaciteit om bewust verbinding te maken met de intuïtieve kracht ter voorbereiding op de bevalling. Bovendien is er ruimte voor uitwisseling met andere aanstaande moeders.

Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een holistische benadering. Enerzijds baseer ik mijn kennis op inzichten uit de moderne westerse psychologie, anderzijds op de oude oosterse wijsheid. Ik begeleid zwangere vrouwen op een zachte manier liefdevol naar de bevalling toe. 

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)