Linda Ambtman (eigenaar)

De ervaring van zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd is een bijzondere. Ik denk daarbij enerzijds aan het wonder dat een hoopje cellen uitgroeit tot een baby, een mens. En anderzijds ook aan de onbeschrijflijke gevoelens, kwetsbaarheid en veranderingen die plaatsvinden in elke fase.

Na mijn yoga opleiding in India heb ik daarom verdiepende zwangerschaps- en postnatale yoga opleidingen gedaan bij o.a. Birthlight en verdiepte ik me in HypnoBirthing®. Hier leerde ik over de toegevoegde waarde die yoga, ontspanning en vertrouwen voor zowel zwangere vrouwen, nieuwe mama’s als baby’s kan hebben.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dat zelf ook heb mogen ervaren: die hele reis van zwanger zijn, bevallen en het met niets dan liefde mogen zorgen voor onze twee dochters Roos (2019) en Lotte (2021). Door yoga kon ik in elke fase goed ontspannen, fit blijven en verbinden met onze baby.

Mijn lessen zijn hier dan ook op gericht. Nuchter, toegankelijk, liefdevol en met af en toe een vleugje humor. Ik hoop dat ik via The House of Balance de waarde van yoga kan doorgeven aan andere vrouwen in deze bijzondere tijd van hun leven.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)