Het is het beste om een zwangerschapsyoga cursus uit te kiezen die minimaal twee tot vier weken voor jouw uitgerekende datum is afgelopen. Zo heb je de laatste paar weken van je zwangerschap geen verplichtingen meer en kun je lekker gaan ‘cocoonen’.

– We kunnen je op de reservelijst zetten. Af en toe gebeurt het dat er iemand af valt.
– Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor een latere zwangerschapsyoga cursus. Je loopt dan het risico dat je de laatste les(sen) mist. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn. We hebben namelijk ook opnames van alle lessen beschikbaar. Op de dag dat je cursus begint, krijg je hier toegang toe. Je hoeft dus geen belangrijke informatie te missen.
– Als je aan de beurt bent op de wachtlijst en je hebt je ingeschreven voor een latere zwangerschapsyoga groep dan schuiven we je gewoon door.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je toegang tot de digitale agenda. Hier kun je lessen ruilen of je afmelden. Zo kun je de les die je mist inhalen bij een andere groep.

Het onderwerp van les 1 is bij iedere locatie het zelfde. Het is het mooist als je de zelfde les kiest om in te halen. Als dit niet lukt kun je iedere willekeurige zwangerschapsyoga les kiezen. Je volgt dan misschien twee keer een zelfde les maar dat is niet zo erg. Zo kom je toch aan beweging, adem en ontspanning toe.

We kunnen in overleg kijken of er op een andere datum een partnerles is waarbij jullie kunnen aansluiten. Om de partnerles te ruilen kun je het beste even contact met ons opnemen. In het uiterste geval kun je ook aan de partnerles deelnemen met je moeder, zus of goede vriendin. In de online lesomgeving vind je ook alle informatie terug, dus je kunt je ook thuis nog samen met je partner voorbereiden op de bevalling.

De online lesomgeving voor zwangerschapsyoga staat op een ander platform. Op de dag dat jouw cursus begint ontvang je hierover een mail met daarin alle details die je nodig hebt om daar een account aan te maken.

Jahoor, dat kan kan meestal wel. Neem gerust contact met ons op via info@thehouseofbalance.nl of 06-43988054 (op dit nummer kun je ons ook bereiken via Whatsapp).

Welke cursus is geschikt voor mij?

Voer je uitgerekende datum in om te zien welke cursus bij jou past!