Het is het beste om een cursus uit te kiezen die twee tot vier weken voor jouw uitgerekende datum is afgelopen. Zo heb je de laatste paar weken van je zwangerschap geen verplichtingen meer en kun je lekker gaan ‘cocoonen’.

– We kunnen je op de reservelijst zetten. Af en toe gebeurd het dat er iemand af valt.
– Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor een latere cursus. Je loopt dan het risico dat je de laatste les(sen) mist. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn. De laatste twee lessen worden voornamelijk gebruikt om de behandelde stof te herhalen. Je hoeft dus geen belangrijke informatie te missen.
– Als je aan de beurt bent op de wachtlijst en je hebt je ingeschreven voor een latere groep dan schuiven we je gewoon door.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je toegang tot de digitale agenda. Hier kun je lessen ruilen of je afmelden. Zo kun je de les die je mist inhalen bij een andere groep.

Het onderwerp van les 1 is bij iedere locatie het zelfde. Het is het mooist als je de zelfde les kiest om in te halen. Als dit niet lukt kun je iedere willekeurige les kiezen. Je volgt dan misschien twee keer een zelfde les maar dat is niet zo erg. Zo kom je toch aan beweging, adem en ontspanning toe. De gemiste stof kun je op verzoek in de laatste twee lessen inhalen.

We kunnen in overleg kijken of er op een andere datum een partnerles is waarbij jullie kunnen aansluiten. In het uiterste geval kun je ook aan de partnerles deelnemen met je moeder, zus of goede vriendin. In de online lesomgeving vind je ook alle informatie terug, dus je kunt je ook thuis nog samen met je partner voorbereiden op de bevalling.

De online lesomgeving staat op een ander platform. Op de dag dat jouw cursus begint ontvang je hierover een mail met daarin alle details die je nodig hebt om daar een account aan te maken.

Welke cursus is geschikt voor mij?

Voer je uitgerekende datum in om te zien welke cursus bij jou past!