“Hoe kiest ik de juiste zwangerschapscursus?”

Het is het beste om een zwangerschapsyoga cursus uit te kiezen die minimaal twee tot vier weken voor jouw uitgerekende datum is afgelopen. Zo heb je de laatste paar weken van je zwangerschap geen verplichtingen meer en kun je lekker gaan ‘cocoonen’.

“De zwangerschapsyoga cursus van mijn voorkeur is vol, wat nu?”

– We kunnen je op de reservelijst zetten. Af en toe gebeurt het dat er iemand af valt.
– Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor een latere zwangerschapsyoga cursus. Je loopt dan het risico dat je de laatste les(sen) mist. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn. We hebben namelijk ook opnames van alle lessen beschikbaar. Op de dag dat je cursus begint, krijg je hier toegang toe. Je hoeft dus geen belangrijke informatie te missen.
– Als je aan de beurt bent op de wachtlijst en je hebt je ingeschreven voor een latere zwangerschapsyoga groep dan schuiven we je gewoon door.

“Ik ben op vakantie in de periode van de zwangerschapsyoga cursus waar ik me voor in wil schrijven. Kan ik deze lessen ergens inhalen?” Nadat je je hebt ingeschreven krijg je toegang tot de digitale agenda. Hier kun je lessen ruilen of je afmelden. Zo kun je de les die je mist inhalen bij een andere groep.

“Hoe weet ik welke les ik moet kiezen om te ruilen?”

Het onderwerp van les 1 is bij iedere locatie het zelfde. Het is het mooist als je de zelfde les kiest om in te halen. Als dit niet lukt kun je iedere willekeurige zwangerschapsyoga les kiezen. Je volgt dan misschien twee keer een zelfde les maar dat is niet zo erg. Zo kom je toch aan beweging, adem en ontspanning toe.

“Mijn partner kan niet bij de partnerles zijn, wat nu?”

We kunnen in overleg kijken of er op een andere datum een partnerles is waarbij jullie kunnen aansluiten. Om de partnerles te ruilen kun je het beste even contact met ons opnemen. In het uiterste geval kun je ook aan de partnerles deelnemen met je moeder, zus of goede vriendin. In de online lesomgeving vind je ook alle informatie terug, dus je kunt je ook thuis nog samen met je partner voorbereiden op de bevalling. Mocht dit beiden niet kunnen, kunnen we ook een privé partnerles plannen (dit brengt extra kosten met zich mee).

“Mijn partner spreekt geen Nederlands, wat nu?”

Je kan bijvoorbeeld met iemand anders deelnemen en alles in de online omgeving doornemen met je partner. Tevens is er de optie om een privé partnerles te volgen, dit brengt wel extra kosten met zich mee. 

“Kan ik de cursus terugvragen bij mijn zorgverzekering?”

We zijn lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland en hebben tevens een ABG-code, daarmee kan je de factuur indienen bij je zorgverzekering. Je kan altijd verdere informatie (ook over het bedrag wat je terug zou krijgen) aanvragen bij je zorgverzekering. 

“Waar kan ik de online lesomgeving voor zwangerschapsyoga vinden?” De online lesomgeving voor zwangerschapsyoga staat op een ander platform. Op de dag dat jouw cursus begint ontvang je hierover een mail met daarin alle details die je nodig hebt om daar een account aan te maken.

“Ik wil meedoen met een lopende cursus, kan dat?”

Jahoor, dat kan kan meestal wel. Neem gerust contact met ons op via info@thehouseofbalance.nl of 06-26718330 (op dit nummer kun je ons ook bereiken via Whatsapp).