Het is het beste om een cursus uit te kiezen die twee tot vier weken voor jouw uitgerekende datum is afgelopen. Zo heb je de laatste paar weken van je zwangerschap geen verplichtingen meer en kun je lekker gaan ‘cocoonen’.

– We kunnen je op de reservelijst zetten. Af en toe gebeurd het dat er iemand af valt.
– Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor een latere cursus. Je loopt dan het risico dat je de laatste les(sen) mist. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn. De laatste twee lessen worden voornamelijk gebruikt om de behandelde stof te herhalen. Je hoeft dus geen belangrijke informatie te missen.
– Als je aan de beurt bent op de wachtlijst en je hebt je ingeschreven voor een latere groep dan schuiven we je gewoon door.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je toegang tot de digitale agenda. Hier kun je lessen ruilen of je afmelden. Zo kun je de les die je mist inhalen bij een andere groep.

Het onderwerp van les 1 is bij iedere locatie het zelfde. Het is het mooist als je de zelfde les kiest om in te halen. Als dit niet lukt kun je iedere willekeurige les kiezen. Je volgt dan misschien twee keer een zelfde les maar dat is niet zo erg. Zo kom je toch aan beweging, adem en ontspanning toe. De gemiste stof kun je op verzoek in de laatste twee lessen inhalen.

Je kunt in de digitale agenda kijken of er een datum in een andere groep is van de zelfde les. Hier kun je de les ruilen voor een datum waarop jullie wel kunnen.

De volgorde waarin de partnerlessen gevolgd worden is niet belangrijk. Jullie kunnen zonder probleem eerst de tweede les volgen en daarna de eerste les.