Esther Rustenburg-Wiegert

Mijn naam is Esther Wiegert. Het pad van de Yoga bewandel ik enige tijd, het voelde daarom ook heel logisch om na de zwangerschap van mijn eerste zoon, zwanger yoga te gaan geven.

Mijn beide zwangerschappen en bevallingen waren totaal verschillend. Ik liep tegen uiteenlopende ervaringen aan op emotioneel- en lichamelijk gebied. Maar ook in mijn omgeving zag ik een hoop verschillende processen en niet altijd even rooskleurig. Daaruit is de behoefte ontstaan om zwangere en aanstaande moeders een plek te bieden. Een plek waar ze een moment van ontspanning en herkenning kunnen vinden. En op een zachte manier met vertrouwen kunnen werken aan kracht, balans, herstel en energie.

Naast zwanger yoga geef ik ook mama en baby, postnatale yoga en ben ik begonnen als Doula.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)