3-weekse cursus Shantala babymassage

Baby massage helpt je om een diepere verbinding te vinden met je baby. Door de aanraking voelt jouw baby zich veilig – een zekerheid die ze nodig hebben. Er zijn veel meer voordelen om je baby te masseren, waaronder dat de baby en ouder meer ontspannen hiervan gaan zijn, het de slaap van je baby kan verbeteren, het verminderen van krampjes, het beter leren kennen van hun lichaam en je ze vertrouwen geeft voor de rest van hun leven. Je kan starten met baby massage vanaf dat ze ongeveer 8 weken oud zijn, totdat ze gaan kruipen (Je kan altijd contact opnemen als je eerder of later wilt beginnen).

Tijden de workshop leer je de basis technieken van Shantala babymassage, en is er tijd om te verbinden met andere ouders. De cursussen vinden plaats bij The Labour Dept. (Amsterdam West) in het Engels en bij Yoga Spot (Amsterdam Zuid) in het Nederlands.

“Lilly vindt de massage van haar armen en benen super fijn, we zijn nog steeds aan het oefenen met haar buik. Zoals je zei, soms alleen de handen en voeten is ook genoeg, het is zo ontspannen voor haar!” ~ Hannah