Aleksandra Cortan

Vanaf mijn 15de is yoga op en aan een begrip in mijn leven. Yoga geeft mij een gevoel van vrijheid maar ook het gevoel om terug te kunnen keren naar mezelf en in mezelf.

In 2016 mocht ik moeder worden van mijn oudste zoon Oliver. Waar ik op een roze wolk zat tijdens de zwangerschap, bleek ik later tijdens de bevalling en de kraamtijd van mijn roze wolk afgeschopt te worden. Hoe mooi het proces van zwanger zijn is en het toeleven naar het moment dat je jouw baby vast mag houden is, in werkelijkheid blijken er steeds meer vrouwen openheid te geven dat die roze wolk na de bevalling (vierde trimester) niet gevoeld wordt. Door mijn eigen ervaring ben ik mij gaan richten op met name dit thema binnen conceptie, zwangerschap en het vierde trimester en wat yoga hierin kan betekenen tijdens je zwangerschap en daarna. Dit heb ik weer mogen ervaren in 2021, toen mijn tweede zoon Fedor Andrija werd geboren, vernoemd naar mijn moeder die in 2018 is overleden. Van dichtbij heb ik ervaren om het leven te ‘geven’ en het leven van een dierbare te verliezen. Vreugde en verdriet die samen zijn gegaan. Yoga is voor mij in deze gehele periode mijn houvast geweest en dat is altijd zo gebleven. Het is een ‘way of life’ geworden. Het was voor mij meer dan logisch om een yoga opleiding te gaan volgen. Ik ben mij gaan specialiseren in zwangerschapsyoga bij Birthlight om zwangerschapsyoga. Als aanvulling heb ik een 50hrs Trauma InformedYoga Therapy afgerond via Network Yoga Therapy.

Met veel warmte en liefde ontvang ik jullie in mijn lessen. Deze zullen zich kenmerken door mijn realistische blik, mijn eerlijkheid en openheid, met veel liefde, zachtheid en een lach. Ik hoop jullie tijdens mijn lessen mee te mogen nemen in deze flow en ben dankbaar dat ik jullie tijdens deze bijzondere periode mag begeleiden.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)