Adisti van Os

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het fenomeen geboorte. Door mijn eigen achtergrond voel ik de enorme behoefte om moeders en in hun zwangerschap en in de reis naar het moederschap te begeleiden en bij te staan. Er is geen grotere transitie in het leven van een vrouw.

In ons dagelijks leven mag er een bewust moment zijn om te verbinden met je kindje en je veranderende lichaam. Yoga is daar een prachtig middel voor. Door middel van ademhaling en zachte, openende asana’s kun je je voorbereiden op je bevalling.

Zelf mocht ik drie prachtige kinderen ontvangen en heeft yoga mij ondersteund in mijn zwangerschappen en bevallingen.

Inmiddels geef ik vanaf 2015 lessen zwangerschapsyoga, postnatale yoga en mama/baby yoga. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, coaching en hechting & trauma. Ik geef geboortecirkels en heb samen met een collega Postpartum Massage Nederland opgericht en werk ik als postpartum behandelaar, zodat er vele vrouwen zacht mogen landen in hun kraamtijd. Er mag veel meer aandacht naar het Vierde Trimester, zodat vrouwen zich ook op deze periode kunnen voorbereiden.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

06-43988054 (ook WhatsApp)